Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ πρόταση μομφής κατά του Ν. Βούτση

🕔02/02/2019 – 10:36

Ο Θ. Τοσουνίδης ζήτησε να μην αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής

Να μην αλλάξει ο Κανονισμός της Βουλής ζήτησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, από τη ΝΔ.

«Θα μελετήσουμε την πρόταση μομφής αν κατατεθεί και θα αποφασίσουμε» είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, και μάλιστα έκανε λόγο για «θεατρικό μονόπρακτο του παραλόγου», σχολιάζοντας τη συνάντηση μεταξύ Θανάση Παπαχριστόπουλου και Νίκου Βούτση, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να παρατείνει για μερικές ημέρες την παραμονή του στα έδρανα των ΑΝΕΛ

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο Πάνος Καμμένος μετά από αυτό να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, ο κ Τοσουνίδης περιορίστηκε να δηλώσει: «Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, να υπηρετήσουν τις δεσμεύσεις μας, τις αξίες μας, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις έδρες. Έρχονται οι επόμενοι που μπορούν να στηρίξουν όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους Έλληνες».

★ Πηγή:

Συντακτική ομάδα του eklogika.gr